Så här fungerar det att annonsera hos oss

Varje hyresperiod är 30 dagar

Välj en annonsplats eller en länkplats där ni vill ha eran annons synlig under trettio dagar. Skicka in Rubrik/Text samt eventuell bild till oss via formuläret på första sidan. Se till att Telefonnumret stämmer med numret ni Swishade ifrån. Efter att vi mottagit annonsmatrialet och betalningen så sätter vi upp eran annons på den plats ni valt ut. Efter annonsperiodens slut så tar vi bort annonsen och lägger in en ny annonsörs annons. 

Det går även bra att betala in hyresbeloppet via Paypal: info@bannerannonser.se

Vinnare

Efter varje nedräkning (finns på första sidan) så drar vi en vinnare som vinner ett pris av något slag. Första omgången så drar vi en av våra annonsörer som vinner en Guldannons. Det innebär att den annonsören får en permanent länkplats på sidan under ett år. Det ska löna sig att annonsera hos Bannerannonser. Vi ger tillbaka för att visa våran uppskattning. Boka din annons idag och var med och gör skillnad samtidigt som du kanske får fler besökare till din egna sida, blogg, webbutik eller sociala medier konto.

Bildannonser - Hemsidor

Vi kan skapa era bildannonser eller hemsidor till riktigt bra priser. Gå in till våran systersida Hemsidor.Online och beställ era bildannonser, videoannonser, videoklipp eller hemsidor.

Anlita Hemsidor.Online

Boka eran annonsplats idag